Så meget mere, end "bare" Tarot

Spørgsmål på Familieforhold og Julen

Brevkassen 300x300.png

Indsendt af Sanne Larsen:

"Kære anja.
Hvilken fantastisk ide. Ser du om jeg får et rimeligt forhold til min familie og vil jeg holde jul i år?
Mvh. Sanne"

 

Brevkassens Svar:

"Sanne, det at se ind i fremtiden har sine vinkler, for meget af fremtiden er ikke sat i sten. Den bliver skabt af dine valg og af dine handlinger på de valg. Ud fra dit spørgsmål kan jeg fornemme, at du ønsker et bedre forhold til din familie, og holde jul i år. Men...

Læs mere…

Tarot Brevkassen

Brevkassen 300x300.png

 

Mod, at du tillader din læsning at blive offentliggjort her på bloggens Brevkasse, kan du indsende dit emne og spørgsmål til mig, ved at udfylde formlen herunder.

Jeg udgiver en enkelt læsning hver fredag, og måske bliver det din, måske bliver det en andens - hvis den ikke lige udkommer første fredag efter din forespørgsel, så betyder det ikke, at den ikke kommer. 

Du vil få besked på mail, når du...

Læs mere…

Åh Den Søde og Skønne Kærlighed

kærlighed-feature-lille.jpeg

Ville det ikke være super skønt, hvis Kærlighed altid var ren og ægte? 

Hvis dem, du mødte ude i byen eller på dating siderne altid gav deres inderste intentioner til kende, så du kunne stole på dem og tro på alle de søde scoretricks og historier?

Hvis mændene gik med skilte om halsen: "Jeg er til sex" - "Jeg er en ven med bonus" - "Jeg er til korte og hede forhold" - "Jeg er til langvarige og dybe forhold"

Det ville da...

Læs mere…

Narrens (Jule) Værksted åbner til December

300x300.png

Jeg har haft besøg af Narren, som mægtig gerne vil jule med os i December.

Så han har inviteret os ind i hans værksted (sådan et har han nemlig også). Han har været på rejse, som Narren jo ofte er, og har været rundt og få sig nogle gode indsigter om det “At skabe en drøm”. Og det vil han dele med os i december måned.


At det skal ske på hans værksted, jeg mistænker ham lidt for at ville...

Læs mere…

Den Ægte Kærlighed

Kærlighedens Komme 600x200.png

Det kan være med hjertet i halsen at skulle læse på Kærlighed. Især, når klienten så inderligt ønsker, håber og ber til, at kortene vil vise, at den eneste ene langt om længe har vist sig, og det så selvfølgelig bliver med udfaldet “Og de levede lykkeligt til deres dages ende.”

Men når kærligheden mangler plads, og der ikke er sket det, som drømmes om, så er der noget, som står...

Læs mere…

Har du lukket døren til Succes?

blog-billede.png

Sådan opnår du din ægte Succes i Livet

 

  • "Hvordan er relationen mellem dig og Succes, nu og her?"
  • “Hvad er det, der forhindre dig? Hvad er det, der savner balance?”
  • “Hvad er det næste skridt nu? for at det kan blive bedre”

 (Dette er en eksempel læsning)

De sidste 15 år cirka, i dit liv, har Succes været en demonstration, som har skulle bevise, at du har haft styrke og mod til at gøre det, du brænder...

Læs mere…

Krop, Sind og Ånd

body-mind-spirit.png

Jeg har her lavet en eksempel læsning på, hvordan en opfølgning til en tidligere læsning kan se ud. Da det er en opfølgning kender jeg jo allerede en del deltaljer og til situationen fra flere vinkler, hvilket kan være en kæmpe stor hjælp - når der så lige søges et status tjek.

Jeg har brugt oplægget Body, Mind og Spirit for at belyse både status og hvordan jeg samarbejder i forhold til status.

 

 

Du...

Læs mere…

Stjernen - på helbred

Stjernen.png

I dag er en hård dag. Alt går amok indvendig og selvom jeg virkelig gerne VIL være både fysisk aktiv, mental aktiv og komme over stepperne med idéer og alverdens, så sker der bare ingenting. For min krop følger ikke med. Den er tung, træt, larmende og vil bare gemmes væk til bedre tider.

Så jeg lægger et Stjernen oplæg til mig selv, hvad sker der, hele vejen rundt med mig - hvor er det, jeg glemmer at lytte og...

Læs mere…

Kvinde! Kend din Styrke!

Indre Styrke.png

Du er SÅ fantastisk og fuld af POWER!

Mit oplæg "Kvinde! Kend din Styrke!" blev skabt på Kvindernes Internationale Kampdag. Kvinder behøver hverken være kendte eller berømte for at være kraftfyldte og lækre. De behøver ikke være død af radioaktivitet eller den første, der skrev en børnebog i eget navn. Næh. Kvinder ER bare fantastiske, jordiske såvel som Universelle væsener med skabelse,...

Læs mere…

Jule Kalenderen 2017

 

Narrens Jule Eventyr 

24. december

 

Sammen pakker de sammen, mens snakken går og glæden stiger. Nu er det ved at være tiden, at den store dag skal i gang for alvor….

 

De går samlet hen til festlighederne. Børnene er stadig ellevilde over historien og snakker i munden på hinanden om den magiske stav, løven der kan spise mennesker i en stor mundfuld, hvad de mon får i gaver og hvem af dem, der får den...

Læs mere…