Så meget mere, end "bare" Tarot

14. december

300x300.png

“Min mor har været en stor inspirationskilde for mig livet igennem. Hun har altid haft en vis evne til ikke at opdrage på mig, i hvert fald ikke sådan, som andre mødre gjorde det. I stedet lod hun mig opdage mig selv i livet.

Og jeg husker særligt en ting, som hun lærte mig, som kan være relevant her i værkstedet. Og det er det med at sammenligne. Nå, det kender du måske også til? haha, ja, det er noget værre...

Læs mere…

13. december

300x300.png

“Jeg får sådan en lyst til at dele en historie med dig. Tilbage fra mine unge dage. haha, ja ja, det er et stykke tid siden, jeg ved det. Hvis jeg er en fri fugl type i dag, så var jeg da en uhåndterlig sæk lopper dengang. Min mor havde rigeligt at se til med mig, ha ha.

Men det kan måske komme som en overraskelse for dig, at dengang jeg var dreng, var det faktisk meget vigtigt for mig at passe ind. Jeg behøver nok ikke fortælle dig, at...

Læs mere…

12. december

300x300.png

“Fandt du din ø i livet til din drøm?, det er ikke vigtigt, om det er en stor ø eller en lille ø, eller bare en krog i stuen til en lille hobby. Det vigtigste lige nu er, at du giver den plads til at plante sit frø i dit liv.

Den hellige ø i livet til drømmen, hvor den kan slå rødder. Og finde sin plads i dit liv. Hvor du kan lege med den, snakke med den, opleve den og udleve den.

Se, drømmen er ikke noget, som du...

Læs mere…

11. december

300x300.png

“Ja, det er ikke sådan lige at gøre det bevidste valg. At VILLE leve sin drøm, uanset hvordan eller hvorledes, at det kommer til at kunne lade sig gøre. Nu har du fået skrevet alt det ned, som gør, at du ikke allerede lever din drøm. Og det gennemgik Mette også. Hendes liste var faktisk, hvad de fleste kan nikke genkendende til, hun skrev blandt andet:

 

  • Jamen, det er jo bare kager …
  • Jeg er ikke god nok, der er så...

Læs mere…

10. december

300x300.png

“Åh ja, der findes nu ikke noget som at få renset ud i den mentale skraldespand, va? Skønt ikk?

Jo, jeg fortalte om Mette, og det vil jeg gerne fortsætte med i dag, for Mette blev i rigtig mange henseender faktisk min frelse. Ja .. ved at hun fattede mod til at spørge om hjælp, hjalp hun mig. Alt går i ring, som jeg forsøgte at forklare i går.

Ingen af vores relationer er en one-way street så at sige. Hvis nogen har brug for...

Læs mere…

9. december

300x300.png

Narren har sat et billede op, så I alle kan se det. Kvinden, som han fortalte om i går, er også hvad han vil tale om i dag - og mens han fortæller hendes (og hans) historie, så kan du følge med i kortet.


“Den her skønne kvinde er på så mange måder, både du og jeg. Hun har en utrolig, jeg får lyst til at sige majestætlig, styrke over sig. Hun bærer ofte hovedet højt og tager mod de slag, som...

Læs mere…

8. december

300x300.png

“Jeg havde jo god tid, jeg kunne ikke bevæge mig, som jeg er vant til - det kan jeg stadig ikke, men jeg kan mærke, at jo mere jeg kommer i kontakt med min drøm og lever den, jo mere bevægelig bliver jeg. Måske har du selv noget i livet, som sætter dig baglæns? hvor du ikke rigtig kan bevæge dig eller få det ud af livet, som du føler, at du gerne vil.

Ja, det kan godt være, at du ikke kan sætte ord på det -...

Læs mere…

Spørgsmål om Sex og Overgangsalder

Brevkassen 300x300.png

Indsendt af Luna:

Kære Anja 
Min seksualitet slumrer. Jeg har virkelig svært ved at finde min lidenskab og lysten til at dyrke sex med min mand. Og når vi har sex, prøver jeg på at være nærværende og givende/modtagende, men jeg vil egentlig bare gerne have, at det snart er slut igen. Med til historien hører: Vi er vilde med hinanden, men vi er begge meget ”sarte” for øjeblikket, dvs. vi bliver meganemt irriteret...

Læs mere…

7. december

300x300.png

“Arh, velkommen tilbage til værkstedet, jeg håber, at din rejse blev både lækker og informativ. Se, grunden til, at jeg ønskede, at vi lige holdt en pause, var så du kunne komme ud på din første drømmerejse, så du kunne få din egen, indre forståelse af, hvad jeg vil fortælle om i dag og de næste kommende dage.

Nemlig drømme.

Se, den dag på kroen, mødte jeg så inspirerende og...

Læs mere…

6. december

300x300.png

"Nå, det var lige et sidespring, jeg var jo i gang med at fortælle om disse skønne mennesker, som jeg mødte på kroen. Åh ja, nogen gange kan det godt være lidt svært at holde styr på alle de utrolige mennesker og læringer, som jeg har fået undervejs i livet. Det kender du sikkert godt selv. Når vi bare møder livet med åbent hjerte, ja så er der simpelthen ingen begrænsninger i, hvad et...

Læs mere…