Ofte Stillede Spørgsmål

OSS / FAQ

Her er nogle af de spørgsmål, som jeg får stillet oftest, måske finder du dit svar her,
og hvis ikke, så er du altid velkommen til at skrive til mig:

Hvorfor skal jeg være medlem af MultiVerset?

Alt hos mig, Tarot af Anja Busack, sker gennem MultiVerset. Når du får lavet læsninger, får du et privat forum, hvor de bliver opbevaret, så længe du er medlem, og det er også her, du kan kommunikerer med mig om dem. Du får naturligvis også adgang til ALT, hvad MultiVerset også indeholder: workshops, tarot undervisning, meditationer, healinger, fifs og tips til hverdagen, lækkert fællesskab og meget mere.

Du kan tilmelde dig MultiVerset her

Kan du læse på min fremtid?

Jeg kan læse på din fremtid i forhold til, hvilken vej du vender lige nu. Men fremtiden ændre sig, når den er kendt, for i din indsigt, får du også muligheden for at vælge, om det er noget du vil, eller om du vil noget andet. Og her kan Tarot noget, der er langt federe end at fortælle dig om fremtiden. For det er jo ikke sikkert, at du er indstillet til den fremtid, som du ønsker at gå i møde. Eller som passer til din hjertevej. Og her kan vi med Tarot finde opskriften på, hvordan du så får dig vendt til at gå den fremtid i møde, som du ønsker dig at gå i møde.

Skal jeg være clairvoyant for at kunne læse Tarot?

Nejnej, der er oceaner af forskel på Tarotlæsning og Clairvoyance. Det er to forskellige redskaber. Der er mange Clairvoyante, som bruger Tarotkort som hjælpe-redskab. Når du begynder at læse Tarot på den rigtige måde, så træner du din Intuition og naturlige 6. sans, som en anden bodybuilder, uden at opdage det. Har du har brug for er nysgerrighed og lysten til at læse. Hvis du er i tvivl om dine evner til at læse Intuitiv Tarot vil jeg anbefale dig at starte med Få Smag for Tarot

Hvilket oplæg vil passe til mig, når jeg gerne vil have styr på min økonomi?

Alt i livet kommer af det vi tiltrækker. Og søger du, at tiltrække en bedre økonomi, så er det din tiltrækning vi skal have fat på. Der er stor forskel på, om du ubevidst overforbruger og spænder ben for dig selv, eller om du "bare" bestiller det forkerte i din tiltrækning. Jeg vil anbefale dig at skrive til mig, så vi sammen kan finde ud af, hvilket omfang af læsning, du har behov for.

Kan jeg betale i rater på dine kurser?

Altid. Jeg har lagt en mulighed for rate ind for hvert kursus, som du får tilbudt ved din bestilling. Hvis du af den ene eller anden grund, som kun du skal stå til ansvar for, gerne vil have en højere eller mindre rate mulighed, så kan du altid skrive til mig, så kan vi finde den aftale, der passer dig bedst. Betalingen skal være afsluttet i samme længde, som kurset. Så nær på Tarot Kursus A - Z, der kan du godt forlænge, men du modtager så ikke diplom eller Certifikat før endt betaling.

Kan du se, hvornår jeg får en kæreste?

Nej, fremtiden står ikke skrevet i sten, og heldigvis for det. For siden du savner en kæreste, og ikke har en, så er der andet, som du tiltrækker, som du kan have brug for at blive bevidst om først. Jeg kan hjælpe dig med at se, hvilken retning du vender i forhold til at tiltrække en kæreste, og hvad der skal til, før du får det du drømmer om.

Kan jeg skifte betalingskort i min rate betaling?

Ja, det kan du, og det er endda super nemt.

Du går op i toppen, hvor du kan se linket "Din Konto".

 • Find linket "Køb"
 • Klik på dit køb
 • På næste side ser du en oversigt, hvor der i højre side er link til din betalings oversigt, her kan du ændre dine betalings oplysninger.
 • “Jeg vil gerne VARMT anbefale Anja. Jeg har fået lagt kort af Anja, som hjalp mig finde ind til, hvad det var jeg gjorde baglæns i mit liv. Det var rammende, indsigtsfuldt og meget præcist. Jeg har fået et godt redskab jeg kan arbejde videre med og kan øve mig i at blive meget mere mig selv. Tak Anja, du er en fantastisk og vis kvinde!! Kærligst, Birthe”

  Modtaget: Det Keltiske Kors

 • “Nu er det ved at være et par måneder siden, at jeg fik lagt kort af Anja, og jeg må sige, det var svært at få det hele ind på en gang. Jeg har brugt lang tid på at læse og fordøje, og mærke efter. Og jo mere tid jeg har brugt på at mærke mig selv og finde mig selv, jo mere giver det bare så meget mening. Det er virkelig et stærkt redskab jeg har modtaget, langt dybere end jeg kunne have forestillet mig. Tusind tak Anja, for at hjælpe mig til at finde mig selv <3”

  Modtaget: Blandet

 • “ Alt hvad jeg læser i min profil er 100% korrekt og du sætter ord på ting jeg aldrig havde drømt om at finde svarene på <3 Du er så fantastisk dygtig i dit arbejde og giver et overblik på selv de mindste "problemer" i livet, du kan noget med de kort som ingen andre jeg har været ved (og jeg har været ved mange) har kunne sætte ord på, du giver en løsning på det man ikke selv ser for bare træer <3 Du er og bliver min verdens bedste tarotkorts lægger og hende jeg håber aldrig stopper med sit helt perfekte arbejde <3 Du er alle pengene værd at prøve og det en fejl hele verden ikke har prøvet endnu <3 Tak Anja fordi du til <3”

  Modtaget: Tarot Profil