Læsninger

kaerlighed-large.png

Kærlighed er alle vegne, men det ses og mærkes først for alvor, når vi bærer det i vores eget hjerte. Og derfor er den største kærlighedaffære, den du finder til dig selv.

Når du spørger Tarot til råds, vil Universet altid søge at vejlede dig til Kærligheden i hjertet.

 • Den potentielle kæreste
 • Den store kærlighed til dig selv
 • Ægteskabet / Parforholdet
 • Venskabet
 • Familiebånd
 • Kollegaer og professionelle forbindelser

Kærlighed tiltrækker Kærlighed

- Alle Kærligheds- og Relations Læsninger får tilbudt Mail Serien "Boost dit Selvværd" i Gave.
- Alle Kærligheds- og Relations Læsninger får tilbudt medlemskab i MultiVerset til 0 kr. / 99 kr. månedlig
(Gå direkte til bestilling ved at klikke på billedet)

Dig, Mig og Vi to

Når du ønsker indsigt i en relation
- Der måske skal blive
- Der allerede er
- Der måske er gået i hårdknude

 • Vil have indsigt i forholdet, der måske skal blive
 • Vil have indsigt i forholdet, der allerede er
 • Vil have indsigt i forholdet, der er gået lidt i hårdknude

Oplægget kan vise, hvad der er af energier i spil, så du får en idé om, hvad du har at gøre godt med.

 • Vil have indsigt i forholdet, der måske skal blive
 • Vil have indsigt i forholdet, der allerede er
 • Vil have indsigt i forholdet, der er gået lidt i hårdknude

Oplægget kan vise, hvad der er af energier i spil, så du får en idé om, hvad du har at gøre godt med.

Kr. 360.00

Kærlighedens Komme

Til dig, der savner Kærligheden i livet, og gerne vil have indblik i, hvad der skal til, for at du kan invitere Kærligheden ind i dit liv.

Kr. 600.00

Par Profil

Lær jeres Relation at kende på et dybt energisk plan. Hvordan samarbejder i og hvilke udfordringer ligger der til jer. Læsningen er Universel.

Kr. 600.00

Hjerte Sager

Står relationen på brinken af parterapi, og I begge er interesseret i at kende jeres relation i dybden, så er dette oplæg til jer. 

Kr. 950.00

Brudte Relationer

Indblik, Formål, Forløsning på Relationer, der af den ene eller anden grund ikke er længere. Super egnet til selvstændig egen terapi.

Kr. 950.00

Kærlighedens Forløb

3 måneder forløb 

Kr. 2.450.00

 • “" Din par profil er fuldstændig rammende i forhold til min kæreste og jeg både som enkeltpersoner og med de issue vi føler der er i forholdet . Oplægget bekræfter os meget præcist i de ting der er i vores relation som vi selv har set! Det positive i oplægget er at det er blevet mere klart og synligt for os hvad vi skal arbejde med og handle på for at få vores forhold til at fungere så optimalt som muligt .Det har givet os stor motivation for handling og håb og en glædelig lykkefølelse om at vores forhold kan blive et godt og dejligt forhold . Det er en kæmpe gave" Kh Mette og Mikkel”

  ~ Mette og Mikkel

  Modtaget: Par Profil

 • “Hej Anja, Tusinde tak for oplægget og afslutning af relationer. Jeg har afsluttet: Far mor stedfar, søster, bror samt eksmand og Dan. Enkelte har været besøgt et par gang. Hold da op med åbenbaringer og indsigter. Jeg er så taknemmelig for at universet engle viste mig vejen til dig Anja. Du er en ener og du vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Mange knus og kærlighed til dig. Kærligste hilsner Anne-Marie”

  ~ Anne-Marie

  Modtaget: Brudte Relationer

 • “Jeg var overbevist om, at jeg havde fundet "Den eneste Ene", men da jeg så læste dit oplæg, kunne jeg godt mærke, at jeg faktisk havde gået og bildt mig selv en masse ind, som slet ikke var der. Selvom det selvfølgelig var lidt af mavepuster, så er jeg bare så taknemmelig, for jeg vidste det godt, jeg havde bare lukket af for min egen indre stemme. Tak! Jeg kom lige tilbage til mig selv.”

  ~ Hanne

  Modtaget: Dig, Mig og Vi to

Selv-Udvikling-large.png

At lære dig selv at kende på Sjæle Plan såvel, som på Menneske Plan er essentielt for at lære hele dig selv at kende. Hvad du har med i livet af redskaber og udfordringer, og hvordan du samarbejder i dit indre med samme. Disse oplæg er dybdegående og går lige til kernen. Universet skaber ud fra dit indre Fokus, og derfor er det vigtigt at have dit fokus i den rette frekvens. Her er ingen søde Englebeskeder, og ingen "Alt er som det skal være". Du får klar besked og indsigt i, hvad det er, du bruger dit liv og din dag på. Og hvordan det kan rettes ind til at blive bedre.

Dit indre samarbejde med dig selv og Universet

- Alle Læsninger får tilbudt Mail Serien "Boost dit Selvværd" i Gave.
- Alle Læsninger får tilbudt medlemskab i MultiVerset til 0 kr. / 99 kr. månedlig
(Gå direkte til bestilling ved at klikke på billedet)

Tarot Profil

Personlighed, Sjælen, Skyggen, Skæbnen, Lektionerne, Potentialet og Årsenergien. Lær dig selv at kende fra en helt anden vinkel. Universal.

Kr. 300.00

Body, Mind & Spirit

Få Indsigt i, hvordan du samarbejder med dig selv og Universet. Oplægget giver indsigt på, hvad der er at se lige nu, og hvis der er særlig besked til dig.

Kr. 360.00

Din Indre Styrke

Du ved, hvad du gerne vil, men du kan ikke rigtig få det til at makke ret. Find din indre styrke, og hvad du er oppe imod og hvordan du overkommer det.

Kr. 600.00

Chakra / Helbred

Kend blokeringerne i dine Chakra, årsagerne bag og en guidet Healing Meditation til Chakra afbalancering. 
Fortæl dine kendte sygdomme.

Kr. 950.00

Stjernen

Virkelig dybdegående "Sådan samarbejder du med dig selv og Universet" læsning, som viser dig livet i sine inderste facetter. 

Kr. 950.00

Selvværd Pakke

3 måneder forløb

Kr. 2.450.00

 • “Anja formidler sine ord på en meget præcis måde, så alle kan være med. Anja bekræfter mig egentlig bare i de tanker, som har ligget dybt i mig altid – og som jeg skulle finde frem til igen. Jeg kan ikke lade være med at følge med i dagens læsning på Anjas side. Indimellem passer det måske ikke helt på mig, men andre gange rammer ordene lige ned, hvor jeg bliver nødt til at tage dem ind og tænke en ekstra gang over dem. Tænker at det får os til at tænke over livet på en anderledes og bedre måde, hvis vi kan finde ud af, at inkludere det i vores eget liv og ikke bare læse ordene. Jeg har også prøvet Anjas private læsninger, som er mindst lige så gode. Anja slipper ikke af med mig foreløbig. Så tak for din fantastiske formidling og idéer til, hvordan jeg kan komme godt videre i mit liv.”

  ~ Christina

  Modtaget: Blandet

 • “Hej Anja, som sidste gang,- vil jeg læse igen og igen og komme med feedback, når jeg har fordøjet dine ord 👍😊 Umiddelbart poppede der f.eks. sygdom (sclerose...skævhed i fundamentet) og min eksmands utroskab op. Er stadig lidt skuffet over mig selv, over at jeg blev i ægteskabet 🤔 Jeg vil helt sikkert prøve øvelserne. Kender godt indre barn- øvelsen,- men tak fordi du mindede mig om den❤”

  ~ Annonym

  Modtaget: Stjernen

 • “Din læsning rammer uhyggelig meget plet, både i forhold til hvem jeg er og hvor jeg er på vej hen. Du så nogle ting som jeg ikke selv havde set, eller rettere: havde valgt ikke at se, og din læsning, sammen med dit kærlige skub, gav mig motivation til at få gjort op med nogle af de gamle tankemønstre. Jeg kan varmt anbefale dig og dine læsninger til andre <3”

  ~ Betina

  Modtaget: Indre Styrke

business-large.png

Fremtiden står ikke skrevet i sten - og heldigvis for det!

Med Tarot kan du finde din frekvens, hvor du skaber dig det liv du drømmer om, om det handler om bolig, økonomi, uddannelse, job, selvstændig business eller, hvad du har af projekter. 

Skab din fremtid med Tarot

- Alle Læsninger får tilbudt Mail Serien "Sæt Fokus på dine Tanker" i Gave.
- Alle Læsninger får tilbudt medlemskab i MultiVerset til 0 kr. / 99 kr. månedlig
(Gå direkte til bestilling ved at klikke på billedet)

Års Energien

Få den Kollektive årsenergi sammen med din Personlige årsenergi. Perfekt til opfølgning af Tarot Profil, men kan også snild stå alene. Universal.

Kr. 99.00

Fortid, Nutid & Fremtid

Hurtig indsigt på, hvad har været, hvad er og hvad kan blive. Vil typisk strejke sig 30 dage frem i tiden. Husk, fremtiden ændre sig, når den er kendt.

Kr. 360.00

6 Måneder

Har du et projekt eller anden planlægning de næste 6 måneder, kan du med dette oplæg få indblik i, hvilken vej du vender.

Kr. 750.00

Skille Vejen

Det kan være så svært, at se, hvilken vej vil være den bedste at gå lige nu. Skillevejen viser, hvad der ligger på de valg, som du har at gøre godt med.

Kr. 950.00

Det Keltiske Kors

Røntgenbilledet af dit liv. Gamle mønstre, vaner og håb for fremtiden, alt kommer frem og viser dig, hvad du drømmer om, og hvordan du får det.

Kr. 950.00

Mindset Forløb

3 måneder forløb

Kr. 2.450.00

 • “Jeg har kendt Anja i mange år, og det er blevet min tradition at skal have mine årsenergier til det kommende år, inden jeg planlægger det helt store. Jeg bruger både det både til mig selv og til min forretning. Første gang, gik jeg til det med “hvad kan jeg få?” men som det gik op for mig, at jeg ikke får noget, så er jeg begyndt at komme til året med “hvad kan jeg skabe?”. Anja har en eminent facon i få tankerne vendt til skabelse, og på en meget kærlig og neutral måde, formår hun at gå direkte ind til marven og sætte ord på, hvad der sker og hvad der kommer ud af det. Jeg kan kun anbefale alle at komme i gang! Varme hilsner fra Malou”

  ~ Malou

  Modtaget: Profil og Årsnergi

 • “Jeg var i gang med at planlægge et projekt til min virksomhed. Jeg er selvstændig. Og jeg sad fast i, hvilken retning jeg skulle vælge. Jeg fik en samtale og en læsning af Anja, og det lykkedes mig, at få det skudt i gang, sådan som jeg oprindeligt havde forestillet mig, at det skulle være. Da jeg fik min 2. læsning kunne jeg se, hvor langt jeg var nået og hvad der stadig manglede at blive set på. Jeg er rigtig godt tilfreds, det er virkelig et godt redskab at have med sig. Det vil jeg gerne anbefale til andre.”

  ~ Henriette

  Modtaget:

 • “Du rammer så meget plet, det kan jeg mærke. Jeg kan også mærke, at det kommer bag på mig, at det fylder så meget. Jeg vidste det ikke!! Men jeg kan mærke, at den er god nok. Jeg gør brug af redskaberne og får forløst både barndom og tidligere ægteskab - jeg er overrasket over, hvordan ting i livet, som jeg ikke har tænkt over i mange år, kan være med til at spænde ben for mig i dag. Tusind tak Anja, jeg vil klart anbefale dig til andre.”

  ~ Signe

  Modtaget: Det Keltiske Kors

1kort-large.png

Det er utroligt, hvad et enkelt kort kan fortælle os. Men det har selvfølgelig også sine begrænsninger:
- Et kort kan ikke svare på ja/nej spørgsmål
- Det kan ikke skelne mellem to valg (det kan to kort)
- Fremtiden ændre sig, når den er kendt

Et enkelt kort egner sig super til en hurtig indsigt, en besked fra Universet eller en "statustjek" på en situation. Ofte vil der være grund til at bestille to kort, hvorfor du får mulighed for at bestille et ekstra kort til halv pris. Kr. 120.00 / Kr. 60.00

 Er du i tvivl om, hvilket oplæg der vil passe dig bedst, er du 
altid velkommen til at skrive til mig på mailen: tarotafanjabusack@gmail.com