Læsninger - Skab livet med Tarot

Bliv medlem af MultiVerset HER
- månedlig abonnement 189 kr. Efter 3 måneder falder det månedlige abonnement til 89 kr. / mdr. Ingen binding
Det er ikke længere muligt at bestille læsninger udenfor MultiVerset.

Lille Indsigt

En her og nu læsning.
Medlemspris: 255,00 kr.

Mellem Indsigt

Hvordan bliver det bedre?
Medlemspris: 555,00 kr.

Stor Indsigt

En dybdegående læsning.
Medlemspris: 855,00 kr

Samtale

Telefon eller Video Chat
Medlemspris: 380  / 750 kr.

Enkelt Kort

Hurtig status tjek på situation, læs før bestiling
Medlemspris: 75,00 kr.

Tarot Profil

Hvilket blueprint er du kommet til livet med? 
Medlemspris: 260,00 kr.

Par Tarot Profil

Dig og Mig. Læs her, hvad der ligger i "Vi To"
Medlemspris: 520,00 kr.

Årets Energier

Din personlige vs. den kollektive årsenergi
Medlemspris: 60,00 kr.

 • “Din par profil er fuldstændig rammende i forhold til min kæreste og jeg både som enkeltpersoner og med de issue vi føler der er i forholdet . Oplægget bekræfter os meget præcist i de ting der er i vores relation som vi selv har set! Det positive i oplægget er at det er blevet mere klart og synligt for os hvad vi skal arbejde med og handle på for at få vores forhold til at fungere så optimalt som muligt .Det har givet os stor motivation for handling og håb og en glædelig lykkefølelse om at vores forhold kan blive et godt og dejligt forhold . Det er en kæmpe gave”

  Par Profil

 • “Hej Anja, Tusinde tak for oplægget og afslutning af relationer. Jeg har afsluttet: Far mor stedfar, søster, bror samt eksmand og Dan. Enkelte har været besøgt et par gang. Hold da op med åbenbaringer og indsigter. Jeg er så taknemmelig for at universet engle viste mig vejen til dig Anja. Du er en ener og du vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Mange knus og kærlighed til dig. Kærligste hilsner Anne-Marie”

  Brudte Relationer

 • “Jeg var overbevist om, at jeg havde fundet "Den eneste Ene", men da jeg så læste dit oplæg, kunne jeg godt mærke, at jeg faktisk havde gået og bildt mig selv en masse ind, som slet ikke var der. Selvom det selvfølgelig var lidt af mavepuster, så er jeg bare så taknemmelig, for jeg vidste det godt, jeg havde bare lukket af for min egen indre stemme. Tak! Jeg kom lige tilbage til mig selv.”

  Dig, Mig og Vi to

 • “Anja formidler sine ord på en meget præcis måde, så alle kan være med. Anja bekræfter mig egentlig bare i de tanker, som har ligget dybt i mig altid – og som jeg skulle finde frem til igen. Jeg kan ikke lade være med at følge med i dagens læsning på Anjas side. Indimellem passer det måske ikke helt på mig, men andre gange rammer ordene lige ned, hvor jeg bliver nødt til at tage dem ind og tænke en ekstra gang over dem. Tænker at det får os til at tænke over livet på en anderledes og bedre måde, hvis vi kan finde ud af, at inkludere det i vores eget liv og ikke bare læse ordene. Jeg har også prøvet Anjas private læsninger, som er mindst lige så gode. Anja slipper ikke af med mig foreløbig. Så tak for din fantastiske formidling og idéer til, hvordan jeg kan komme godt videre i mit liv.”

  Blandet

 • “Hej Anja, som sidste gang,- vil jeg læse igen og igen og komme med feedback, når jeg har fordøjet dine ord 👍😊 Umiddelbart poppede der f.eks. sygdom (sclerose...skævhed i fundamentet) og min eksmands utroskab op. Er stadig lidt skuffet over mig selv, over at jeg blev i ægteskabet 🤔 Jeg vil helt sikkert prøve øvelserne. Kender godt indre barn- øvelsen,- men tak fordi du mindede mig om den❤”

  Stjernen

 • “Din læsning rammer uhyggelig meget plet, både i forhold til hvem jeg er og hvor jeg er på vej hen. Du så nogle ting som jeg ikke selv havde set, eller rettere: havde valgt ikke at se, og din læsning, sammen med dit kærlige skub, gav mig motivation til at få gjort op med nogle af de gamle tankemønstre. Jeg kan varmt anbefale dig og dine læsninger til andre <3”

  Indre Styrke

 • “Jeg har kendt Anja i mange år, og det er blevet min tradition at skal have mine årsenergier til det kommende år, inden jeg planlægger det helt store. Jeg bruger både det både til mig selv og til min forretning. Første gang, gik jeg til det med “hvad kan jeg få?” men som det gik op for mig, at jeg ikke får noget, så er jeg begyndt at komme til året med “hvad kan jeg skabe?”. Anja har en eminent facon i få tankerne vendt til skabelse, og på en meget kærlig og neutral måde, formår hun at gå direkte ind til marven og sætte ord på, hvad der sker og hvad der kommer ud af det. Jeg kan kun anbefale alle at komme i gang! Varme hilsner fra Malou”

  Tarot Profil + Årsenergi

 • “Jeg var i gang med at planlægge et projekt til min virksomhed. Jeg er selvstændig. Og jeg sad fast i, hvilken retning jeg skulle vælge. Jeg fik en samtale og en læsning af Anja, og det lykkedes mig, at få det skudt i gang, sådan som jeg oprindeligt havde forestillet mig, at det skulle være. Da jeg fik min 2. læsning kunne jeg se, hvor langt jeg var nået og hvad der stadig manglede at blive set på. Jeg er rigtig godt tilfreds, det er virkelig et godt redskab at have med sig. Det vil jeg gerne anbefale til andre.”

  Samtaler

 • “Du rammer så meget plet, det kan jeg mærke. Jeg kan også mærke, at det kommer bag på mig, at det fylder så meget. Jeg vidste det ikke!! Men jeg kan mærke, at den er god nok. Jeg gør brug af redskaberne og får forløst både barndom og tidligere ægteskab - jeg er overrasket over, hvordan ting i livet, som jeg ikke har tænkt over i mange år, kan være med til at spænde ben for mig i dag. Tusind tak Anja, jeg vil klart anbefale dig til andre.”

  Det Keltiske Kors