MultiVerset

Hvor Tarot, Univers og Dagligdag mødes

Netværk, Fællesskab og Venskab


- Månedlig Workshop  - August Måned 2018 "Det Daglige Boost af Kærlighed"
                         - September Måned 2018 "Fingeren på Lykken"

- Forum til FRI debat
- Mandagens Healing
- Månedlig status svar fra et kort
- Fordelagtige medlemspriser på udbudte kurser og produkter
- Medlemmernes egen reklamesøjle (Her kan du vise, hvad du tilbyder)

Her i MultiVerset kan du finde ligestillet, der alle har en vinkel af interesse for Tarot, Univers
og det at få det ind på et plan, hvor det også kan fungerer i dagligdagen. ALLE er velkomne, erfaring eller ej.

Abonnement: 39 kr. / md. Ingen binding.

 • “For mig er MultiVerset et sted med højt til himlen, vide rammer, nærhed og rum. Her er der plads til de tanker og fornemmelser som mit "virkelige-verden-netværk" måske har svært ved at forstå, og det er her jeg søger spørgsmål og svar om alt mellem himmel jord :) Jeg elsker at vi "kender hinanden" herinde, at vi støtter hinanden, opmuntrer hinanden og vokser og følger hinanden på hver vores rejse.”

  Modtaget: MultiVerset

 • “Multiverset er den platform, hvor jeg tør stille alle de 'dumme' spørgsmål. Her er der højt til loftet og ingen ejer sandheden om det spirituelle. Ikke alene får jeg hver måned en række artikler og andet godt til overvejelse, men jeg møder også ligesindede. Vi følges ad på hver vores spirituelle rejse uden at den behøver være ens. Her er en respektfuld, åben og nysgerrig tone og virkelig mulighed for dyb refleksion og personlig udvikling.”

  Modtaget: MultiVerset

 • “Multiverset er det sted der nærer også mit intellektuelle hjerterum. Her er ingen tanke for dum, for lille eller ubetydelig. Her er plads til alle tænkte tanker udelukkende fordi de er tænkt, følt eller oplevet. ”

  MultiVerset

 • “Det har ikke været nemt og lige nu er jeg pissestolt af mig selv og står på begge fødder med indre ro. Tusind, tusind tak for al din hjælp ,støtte og røvspark undervejs i forløbet. Uden din hjælp til selvhjælp havde jeg ikke været hvor jeg er idag.”

  MultiVerset