Anja og Tarot

Stjernebarn siden 1971, 7. Sjælegruppe
Stenbuk af Stjernetegn - Stridsvognen i Tarot
Tarotlæser siden 1989
Massør siden 1990
Zoneterapeut siden 2000
REIKI Healer siden 2003
Forfatter af Bog-Serien "Til Dig" 2007
Kranio Sakral Terapeut siden 2007
Underviser og Coach siden 2016


Hvem er Anja?

anja-normal.jpg
Djaevelen-normal.jpg

“Når du søger Anja og hendes vejledning via Tarot, så får du en vejleder, der upartisk og ærligt viser dig, hvordan du kommer fri af de lænker og strabadser, som du føler dig bundet af. Anja har levet et liv på kanten, og du kan derfor trygt stole på, at du både kan rummes og bliver set, uanset hvad du har af lig i lasten og problemer, du ønsker en løsning på.

Selvom hun ikke kan løse dine problemer for dig, så har hun et hav af redskaber, som hun med glæde deler med dig, så du kan kan få løsnet de bånd, der holder dig slavebundet i livet.

Du kan forvente et unikt og seriøst samarbejde. Anja har en utrolig god fornemmelse for, hvad det er, der sætter dig i kulden i dit liv, og hun har også nøglen til den magiske dør, hvor dit fede liv venter dig.

Igen kan hun ikke gå gennem døren for dig, men hun kan vise dig retningen og give dig redskaberne til at du kan komme videre den vej i livet, som det er, at du ønsker dig.

5-Moenter-normal.jpg
7-Stave-normal.jpg

Er du træt af at kæmpe i modvind, og er det bare snart på tide, at det er dig, der bliver hørt og det er dig, det handler om, så er Anja den helt rette du er kommet til.

Hun er foregangskvinde med stort Q for rettigheden til at være sig selv, og det vil være hendes største opgave at guide dig ind til din styrke og dit mod - til at være dig selv, med alt du indeholder.

Når du står midt i krusningerne af livet, og ikke aner hvilken fod du skal stå på, og du måske drømmer om den nemme vej frem til lysere tider, så finder du Styrke og Balance hos Anja, som vil vejlede dig i at finde din egen styrke, dit eget mod og din egen Kærlighed - så du igen er klar til at skabe det liv, du drømmer om."

Temperament-normal.jpg

Med Tarot ved hånden - har vi et direkte Talerør til Universet

  • “Jeg fik for et par måneder siden lagt tarotkort af Anja. Jeg må sige, at hendes tolkning var meget præcis. Det var meget overraskende. Og jeg må sige, at der ikke blev fejet noget ind under gulvtæppet og tolkningen var lige i øjet og særdeles brugbar i forhold til det jeg stod i lige på dette tidspunkt og også fremadrettet. Jeg kan varmt anbefale Anja <3 <3”

    Modtaget: Blandet

  • “Kære Anja. Den Tarot profil du har lavet for mig passer 100%. Jeg vidste det godt, havde behov for at få sat nogen andre ord på. Alt i alt satte det gang i en kæmpe udvikling og stadig i udvikling henimod at være mit sande jeg. Tarot profilen har i den grad fået sat ord på. Hele livet fra barn til nu :-) Jeg kan varmt anbefale en Tarot profil. Med hjerte tak til Anja”

    Modtaget: Tarot Profil

  • “1000 tak for oplægget. Jeg har læst det flere gange for at forstå det bedre. Det skal lige synkes og falde på plads. Det er første gang jeg har fået lagt et oplæg af en der ved hvad det handler om. Jeg må sige jeg er godt tilfreds, endda rigtig godt. Det er utrolig mange ting der rammer plet, ting som jeg aldrig har sagt højt.”

    Modtaget: Blandet