Tarot Kurser

Tarot Kursus A - Z

1 årig kursus, hvor du kommer på en forunderlige rejse i Tarottens Verden. Når du vælger at tage Tarot i hånden, åbner du bogstavelig talt for et direkte talerør til Universet. Ingen forkundskaber er nødvendige, og ingen særskilte evner er nødvendige. Kan bruges til en underskøn selvudviklingsrejse, at lære at læse Tarot for dig selv og andre, med afsluttende Certifikat.

Der er to startdatoer årligt: 1. søndag i september og 1. søndag i marts

 (alle kort kan bruges)

Tarot-Kursus-A-Z-large.png
faasmagfortarot-large.png

Få Smag for Tarot

En lækker måde lige at få indblik i, hvad det egentlig er at læse Tarot. På kurset bliver du introduceret til de Intuitive Basics i Tarotlæsning. Du beholder adgang til kurset efter de 5 uger, og der er rig med mulighed for sparring og debat om dine læsninger, sammen med mig under forløbet. Kan bruges alene. Og kan bruges til springbræt til Tarot Kursus A-Z, hvor du også får prisen tilbage i form af rabat ved tilmelding. (alle kort kan bruges)

Samtale med Tarot

Om ikke så længe kan jeg tilbyde et kursus til dig, som bare ikke kan få det til at virke, når du læser for dig selv. For alle andre er det ikke noget problem, men ligeså snart du ligger kort for dig selv, så er det som om du aldrig har set kortene før og ikke aner, hvad de vil fortælle dig. Det kender jeg alt for godt, og har brugt mange år på at finde koden til at lave en samtale med Tarot. På kurset lærer du at trække et kort for dig selv i vendingen, samt at have samtaler med Tarot, når du søger en opskrift til livet. (alle kort kan bruges)

Samtale-med-Tarot-large.png
 • “Kurset er efter min mening over alt forventning og er nu blevet en meget vigtig del af mit liv. Havde jo gjort mine bitre erfaringer med de åndssvage bøger men her handlede det slet ikke om bøger men om at se, mærke og så skrive. Det er overskueligt og jeg ser frem til ugens opgave samt glæder mig til lørdag hvor mine nye trin kommer.”

  ~ Zara

  Modtaget: Tarot Kursus

 • “Berit er én af dem, der lige har været inde og snuse til, om Tarot og min facon i undervisning var noget for hende. 5 ugers lækker leg og opdagelse med tarotkortene. "Kære Anja. Det var 5 ugers SPÆNDENDE undervisning... jeg synes du giver såååå meget, og der er ingen tvivl om at du virkelig brænder for Tarot. TAK - og vi "ses" jo inden længe... 7 maj :) det bliver spændende. Kærlig hilsen, Berit.”

  ~ Berit

  Modtaget: Tarot Kursus

 • “Anja underviser i tarot med nerve, sjæl og kærlig deltagelse. Man føler sig virkelig godt taget hånd om på kurset, og intet spørgsmål er for stort, for småt eller i vejen. Kurset er tilrettelagt, så de forskellige moduler bygger op til det næste. Man glæder sig til næste niveau, men samtidig er der nok at se til på det niveau, man er på. Det er tydeligt at mærke, at Anja ved, hvad hun taler om. Hun hjælper med tolkninger, man ellers selv er kørt fast i, og er ikke bange for at give et kærligt puf med de rigtige spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale kurset!”

  ~ Katrine

  Modtaget: Tarot Kursus

 • “Jeg er positivt overrasket over indholdet i kurset. Helt nede på jorden. Helt anderledes end jeg havde forestillet mig. Har ikke prøvet on-Line kurser før. Kan godt lide din trin opdeling, Nemt og enkelt at gå til. Mine forventninger er blevet indfriet til fulde og mere til. Du gør et kæmpe arbejde i Studie-gruppen. Ikke noget med at vente på dine svar. Du er bare på. Og prisen, den er jo bare uovertruffen!!”

  ~ Gitte

  Modtaget: Tarot Kursus